jubileum Bas de LengVandaag 1 september 2016 is het 25 jaar geleden dat Bas de Leng in dienst trad bij Cura Mortu Orum mortuariabeheer. jubileum

Bas bekleedde binnen CMO verschillende functies, waaronder die van regiocoördinator en zorgmanager. Nu is Bas accountmanager bij ZDG. Daarnaast is hij actief als docent postmortale zorg en thanatopraxie voor Docendo – Academie voor Postmortale Zorg.

Collega’s en directie van de Zorg Diensten Groep feliciteren Bas van harte met dit zilveren jubileum.Vandaag 1 september 2016 is het 25 jaar geleden dat Bas de Leng in dienst trad bij Cura Mortu Orum mortuariabeheer. Jubileum Bas bekleedde binnen CMO verschillende functies, waaronder die van regiocoördinator en zorgmanager. Nu is Bas accountmanager bij ZDG. Daarnaast is hij actief als docent postmortale zorg en thanatopraxie voor Docendo – Academie voor Postmortale Zorg. Collega’s en directie van de Zorg Diensten Groep feliciteren Bas van harte met dit zilveren jubileum. Vandaag 1 september 2016 is het 25 jaar geleden dat Bas de Leng in dienst trad bij Cura Mortu Orum mortuariabeheer. Jubileum Bas bekleedde binnen CMO verschillende functies, waaronder die van regiocoördinator en zorgmanager. Nu is Bas accountmanager bij ZDG. Daarnaast is hij actief als docent postmortale zorg en thanatopraxie voor Docendo – Academie voor Postmortale Zorg. Collega’s en directie van de Zorg Diensten Groep feliciteren Bas van harte met dit zilveren jubileum.  Vandaag 1 september 2016 is het 25 jaar geleden dat Bas de Leng in dienst trad bij Cura Mortu Orum mortuariabeheer. Jubileum Bas bekleedde binnen CMO verschillende functies, waaronder die van regiocoördinator en zorgmanager. Nu is Bas accountmanager bij ZDG. Daarnaast is hij actief als docent postmortale zorg en thanatopraxie voor Docendo – Academie voor Postmortale Zorg. Collega’s en directie van de Zorg Diensten Groep feliciteren Bas van harte met dit zilveren jubileum. Vandaag 1 september 2016 is het 25 jaar geleden dat Bas de Leng in dienst trad bij Cura Mortu Orum mortuariabeheer. Jubileum Bas bekleedde binnen CMO verschillende functies, waaronder die van regiocoördinator en zorgmanager. Nu is Bas accountmanager bij ZDG. Daarnaast is hij actief als docent postmortale zorg en thanatopraxie voor Docendo – Academie voor Postmortale Zorg. Collega’s en directie van de Zorg Diensten Groep feliciteren Bas van harte met dit zilveren jubileum.