UitvaartVakbeurs‘Breng de wetenschap naar uw werkplek….’ uitvaartvakbeurs

Op de UitvaartVakbeurs introduceert Cura Mortu Orum (CMO) met haar nieuwe partner een nieuw en revolutionair product voor de postmortale zorg. Een product dat werkt op duurzame en natuurlijke wijze en waarmee u een mooie opbaring kunt realiseren. Tegelijkertijd werkt u veilig, schoon en milieuvriendelijk.

Zo combineren wij de wetenschap achter deze nieuwe methode met het respect dat we als branche betonen aan overledenen en hun nabestaanden.
Wij geloven dat wij samen kunnen werken aan nieuwe en slimme perspectieven voor onze branche.

Tijdens de UitvaartVakbeurs zijn op onze stand specialisten aanwezig die u alles kunnen vertellen over ons nieuwe product. En niet te vergeten, u kunt tegen een speciale introductieprijs het product meteen meenemen!

Hebt u nog geen kaarten gereserveerd? Dat kunt u hier nog doen!

Plaats: Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ GORINCHEM
Data & Openingstijden:
woensdag 28 september van 10.00 uur tot 21.00 uur
donderdag 29 september van 10.00 uur tot 21.00 uur
vrijdag 30 september van 10.00 uur tot 18.00 uur

 

*************************

UitvaartVakbeurs 2016: ‘Fit naar de toekomst’

Ruim 250 toeleveranciers uit de uitvaartbranche (waaronder Cura Mortu Orum mortuariabeheer b.v.) heten u van harte welkom bij de Uitvaart Vakbeurs 2016!
De Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) initieert in 2016 weer deze vierjaarlijkse vakbeurs voor de gehele uitvaartbranche.
Het centrale thema van deze editie is ‘Fit naar de Toekomst’.

Doel van de Uitvaart Vakbeurs is om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen. “Voor een succesvolle beurs is het in elk geval van groot belang dat er voor bezoekers een breed aanbod is en dat deelname voor zoveel mogelijk exposanten financieel bereikbaar is,” stelt VTU-voorzitter Peter van Wijk. “Niet alleen voor bezoekers en exposanten uit eigen land, maar zeker ook internationaal.”

Aanvullende beursinformatie

Achtergrondinformatie Uitvaart Vakbeurs 2016

De Uitvaart Vakbeurs 2016 is een initiatief van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU). Sinds 1993 is de VTU dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria.

De organisatie ligt bij Evenementenhal Gorinchem. Dit evenement- en beurshuis opende haar deuren in 2005. Het complex – met vierduizend gratis parkeerplaatsen – is uitstekend bereikbaar en ligt zeer centraal, direct naast de snelweg A-15.