Magazine toBe in gesprek met Hans HeikoopHans Heikoop

Magazine toBe is in gesprek gegaan met Hans Heikoop, directeur van de Zorg Diensten Groep.  Dit resulteerde in een artikel in het najaarsnummer 2016 van toBe.

‘Hans Heikoop was zeventien toen zijn vader overleed. Hans kwam min of meer aan het hoofd te staan van een gezin met vier jonge kinderen. Nu is hij directeur van een bijzonder bedrijf: de Zorg Diensten Groep. Dit bedrijf zet alles op alles om mensen goed afscheid te laten nemen van hun dierbaren.’

U kunt het interview hier teruglezen.

Zorg Diensten Groep

De Zorg Diensten Groep is een innovatieve en respectvolle dienstverlener aan instanties die te maken hebben of kunnen krijgen met ‘het levenseinde’. De Zorg Diensten Groep is werkzaam voor de gezondheidszorg, het uitvaartwezen, de politie en de overheid.

Respect voor mensen
Deze pay-off staat bij de Zorg Diensen Groep altijd centraal. Dienstverlening rond het levenseinde is immers mensenwerk, waarbij waardigheid en piëteit voorop moeten staan.

Tot de Zorg Diensten Groep behoren Cura Mortu Orum mortuariabeheer b.v., Docendo Opleidingen b.v., Mortuarium Schiphol b.v., Multline meldkamerdiensten b.v., Post Mortem Facilities en Post-Mortem Care Products.

toBe magazine

toBe deelt informatie die mensen helpt in de levensfase waarin zij zich bevinden. Een platform waar informatie en emotie elkaar omarmen en waar mensen centraal staan.

Het tijdschrift toBe heeft al zeven jaar contact met een groeiende groep consumenten die een sterke informatiebehoefte hebben rondom onderwerpen als de kwaliteit van het leven en de eindigheid ervan. In het magazine gaan informatie en emotie hand in hand: mensen en hun emoties staan centraal.