Dam tot Damloop: steun Jacco!Onze collega Jacco van de Wetering loopt samen met zijn collega Kim Katsman op 17 september de Dam tot Damloop, voor het team van Fonds Slachtofferhulp. Jacco steunt het Fonds Slachtofferhulp door geld bijeen te brengen. Uw steun is daarbij onontbeerlijk.

Jacco over zijn deelname:
‘Voor slachtoffers en nabestaanden is het belangrijk ruimte te hebben om stil te staan bij de gebeurtenis, om te ervaren dat je er niet alleen voor staat. Slachtofferhulp biedt mensen erkenning en belangstelling waar men begeleid wordt in een periode van boosheid en ontreddering. Door het werk van Slachtofferhulp worden slachtoffers en nabestaanden begeleid naar een nieuwe fase en dat is “een nieuw begin”. Ik loop als medewerker van de Zorg Diensten Groep mee voor Fonds Slachtofferhulp en dit doe ik samen met een collega. Help slachtoffer en nabestaanden, steun Slachtofferhulp.’

Doneren kunt u via de speciale pagina die Jacco heeft aangemaakt op Why Donate?  Steunt u hem en het Fonds Slachtofferhulp!

Dam tot DamloopDam tot Damloop: steun Jacco!
De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Aangemoedigd door duizenden toeschouwers en tientallen muzikale acts langs het parcours kun je genieten van de ongeëvenaarde Dam tot Damsfeer. Individueel of in een Businessloop. Ook in 2017 is de Dam tot Damloop weer een loopfeest voor iedereen!

Het Fonds Slachtofferhulp loopt elk jaar met een enthousiast team de Dam tot Damloop.

Zorg Diensten Groep is Sponsoring Member
Alle aspecten van de dienstverlening van de Zorg Diensten Groep hebben raakvlakken met het Fonds, en daarom is ZDG sinds tijdens het jubileumcongres in oktober 2015 voor de periode van drie jaar Sponsoring Member van het Fonds Slachtofferhulp geworden.