Hoe kleine aanpassingen een groot verschil maken…

Duurzaamheid in de uitvaartzorg: gewoon doen!Je kunt natuurlijk de benzine slurpende rouwauto inruilen voor een milieuvriendelijk alternatief, maar dat zijn over het algemeen grote investeringen. Tijdens de themabijeenkomst ‘Duurzaamheid in de uitvaartzorg: gewoon doen!’ op 28 november bij Docendo willen we juist ingaan op snel toepasbare en eenvoudige mogelijkheden om je klanten een groenere uitvaart te kunnen bieden. Mogelijkheden die niet veel kosten en waarmee je direct aan de slag kunt!

Duurzamer werken: we ontkomen er niet meer aan …

Was het een tijdje terug nog een thema voor een enkeling; op dit moment komt duurzaamheid steeds meer in ‘the spotlights’ te staan. Mensen, organisaties, bedrijven en politici zijn zich meer en meer bewust van de kwetsbaarheid van onze planeet. De klimaatverandering vormt een serieuze bedreiging waar we een halt aan moeten toeroepen voor onze toekomstige generaties. Tegen deze achtergrond zal ook de vraag van je klanten naar een duurzame/groenere uitvaart toenemen. Dus aan de slag met dit onderwerp. Laten we ons erop voorbereiden! Docendo besteedt in diverse opleidingen aandacht aan duurzaamheid, maar we willen een stap verder gaan.

Wat kunnen wij doen in de uitvaartbranche?

Van de laatste verzorging tot en met de dag van het afscheid: op veel onderdelen is er met kleine aanpassingen veel winst te boeken als het gaat om duurzamer werken. Zodoende dragen we een steentje bij aan het milieu én kunnen we een meer passende, persoonlijke uitvaart bieden aan families die in het dagelijks leven duurzaamheid een belangrijk thema vinden.

Over die aanpassingen die voor iedereen heel makkelijk te integreren zijn, gaat deze themabijeenkomst. En het wordt leuk! Op een bijzonder plezierige manier maak je kennis met kleine mogelijkheden die een groot verschil kunnen maken. Het thema wordt gepresenteerd door Esther Molenwijk van Bureau Daadwerk; het bureau dat ook de Greenleave bedrijven ondersteunt bij hun groene werkwijze. Dus aarzel niet en schrijf je nu al in. Er zijn 60 plaatsen en vol is vol!

Wanneer: 28 november van 16.00 tot 20.00 uur

Waar: Docendo Opleidingen, Geldermalsen

Kosten: € 25,– p.p.

Inschrijven: stuur een mail met je adresgegevens naar y.dijkstra@zdg.nl