Op 1 april 2018 was het 12,5 jaar geleden dat Mariëlle van Heteren bij CMO in dienst trad. Ze was geen onbekende voor CMO, want ze had eerder in 2005 ook al een paar maanden bij ons gewerkt.

‘Ik hoor overal bij’

In de jaren die volgden ontwikkelde Mariëllle zich van medewerker postmortale zorg via teamleider naar kwaliteitsmedewerker. Ook bij CMO Speciale Dienstenen Post-Mortem Facilitiesheeft ze haar sporen verdiend. Hierdoor heeft ze zich ontplooid tot een zeer kundige collega die veel facetten van het bedrijf onder de knie heeft gekregen.
Door haar kennis en kunde kan Mariëlle als auditor de kwaliteit van de ZDG-bedrijvensteekproefsgewijs controleren en bijdragen aan kwaliteitsverbetering.

Blogs
Mariëlle beschikt ook over een bijzondere vaardigheid. Ze kan de gebeurtenissen in haar werk en de bijbehorende emoties op een prachtige manier verwoorden. Ze heeft een paar boeken geschreven over haar werk, maar ook blogs voor de site van CMOen, als gastblogger, voor RememberMe.nl

Erbij horen
Door haar functie is Mariëlle geen onderdeel meer van een team. Dat kan een gevoel geven van nergens meer bijhoren. Maar haar collega’s zien dat toch echt anders. Mariëlle hoort voor hen overal bij.

Feestje
Op 15 april kreeg Mariëlle van haar collega’s Sharon Richardson en Monique van de Gevel Wenteler een feestje aangeboden waar collega’s en vrienden haar konden feliciteren. Een fotoverslag treft u hieronder aan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]