Geldermalsen, 24 mei 2018

Met ingang van 1 juni 2018 start Danny van Rosmalen RC als Financieel Directeur bij Zorg Diensten Groep B.V. Primair gaat Danny vervolg en invulling geven aan het Financieel beleid, HR en Informatiebeveiliging.

Zorg Diensten Groep B.V. haalt met de heer Van Rosmalen een zeer ervaren financieel directeur binnen. Danny heeft managementfuncties vervuld bij Deloitte, Asito en TSN (ADG dienstengroep) en is door zijn uitgebreide ervaring uitstekend geëquipeerd om Zorg Diensten Groep B.V. te begeleiden in de continue groei die het bedrijf doormaakt en een verdere bijdrage te leveren aan de financiële aspecten van de bedrijfsstrategie.
Algemeen directeur Hans Heikoop van ZDG is zeer verheugd over het aantreden van Danny van Rosmalen RC als Financieel Directeur. “De groei van ZDG vereist versterking van ons managementteam met een ervaren Financieel Directeur. Wij kunnen de capaciteiten van Danny daarbij heel goed gebruiken”.

Over Zorg Diensten Groep B.V.
De Zorg Diensten Groep is sinds haar oprichting in 1990 een innovatieve en respectvolle dienstverlener aan instanties die te maken hebben of kunnen krijgen met ‘het levenseinde’. De Zorg Diensten Groep is werkzaam voor de gezondheidszorg, het uitvaartwezen, de politie en de overheid.
Dienstverlening rond het levenseinde is mensenwerk, waarbij waardigheid en piëteit voorop staan.

De Zorg Diensten Groep, bestaande uit Cura Mortu Orum Mortuariabeheer, Multiline Meldkamerdiensten, Mortuarium Schiphol, Docendo opleidingen en Post Mortem Repatriëring, is sinds 2016 onderdeel van ADG dienstengroep.