skip to Main Content

Heb jij een klantgerichte instelling? Ben jij gedreven, creatief en zie jij overal kansen in? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Multiline Meldkamerdiensten zijn wij namelijk op zoek naar een accountmanager.

De functie:

Als accountmanager zorg jij er voor dat de bestaande klanten tevreden zijn en adviseert hen wanneer jij kansen en ontwikkelingen ziet. Daarnaast richt jij je uiteraard ook op het binnen halen van nieuwe klanten. Je bezoekt en benaderd dus actief nieuwe en bestaande klanten waardoor je behoeftes creëert en oplossingsgericht mee kan denken met de (potentiele) klant. Het is dan ook van belang dat je gemaakte afspraken vastlegt en nauwkeurig naleeft zodat je een duurzame relatie kunt opbouwen met de klant.

De functie van accountmanager is een nieuwe functie binnen Multiline. Jij bent dus in staat om zelfstandig aan de slag te gaan en de functie vorm te geven zoals jij denkt dat het beste is voor de organisatie. Dit doe je doormiddel van het analyseren van de markt, het inventariseren van de accounts en het opstellen van een strategisch accountplan. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je kunt voor vragen altijd terecht bij de manager van de meldkamer en de rest van de collega’s.

Over Multiline Meldkamerdiensten

Multiline is een landelijk werkende meldkamer met als focus de dienstverlening rond een overlijden. Onze klanten zijn voornamelijk uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen, uitvaartverzekeringsmaatschappijen, politie en justitie, en instellingen in de gezondheidszorg. Wij staan voor een professionele en serieuze behandeling van de binnenkomende gesprekken, accuraat en empathisch. Onze klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen.

De komende jaren staan in het teken van verdere professionalisering en in verregaande groei in bestaande en nieuwe marktsegmenten. Kortom een periode met veel uitdagingen en kansen waarin zowel de organisatie als jij de kans krijgt om te groeien en te ontwikkelen.

Multiline Meldkamerdiensten is onderdeel van ZDG.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende baan in een informele, collegiale omgeving
 • Een salaris tussen de € 2.365,- en € 2.939,- op basis van je kennis en ervaring + resultaatafhankelijke bonus van 10 procent van je salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime baan
 • De kans jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien

Werktijden:

Je werkt 32 tot 40 uur per week. Multiline Meldkamerdiensten is 24 uur per dag 7 dagen per week open. Jij als accountmanager werkt voornamelijk tijdens kantoortijden. Echter, zal het ook regelmatig voorkomen dat je buiten kantoortijden zal werken.

Jij:

 • Bent in het bezit van HBO opleiding richting bedrijfskunde of commerciële economie
 • Hebt een commercieel inzicht
 • Hebt ervaring in de rol van accountmanager
 • Bent stressbestendig en ziet overal een uitdaging en kansen in
 • Bent duidelijk in je communicatie; mensen weten wat ze aan je hebben en kunnen op je bouwen
 • Woont in de regio Delft en bent in het bezit van een rijbewijs

Klinkt goed?

Stuur dan je cv en motivatie voor vrijdag 5juli naar Tessa Alblas, HR Adviseur e-mail: t.alblas@zdg.nl.