skip to Main Content

Heb jij een groot inlevingsvermogen? En ben je op zoek naar een afwisselende baan in verschillende shifts? Dan zijn wij op zoek naar jou! Multiline meldkamerdiensten in Rijswijk zoekt nieuwe collega’s.

De functie:

Als centralist speel jij een belangrijke rol voor nabestaanden die telefonisch een overlijden melden bij een uitvaartorganisatie,- of verzekeraar. Daarbij ben je het eerste aanspreekpunt voor uitvaardondernemers, rouwvervoerders, begraafplaatsen en crematoria voor het plannen van uitvaarten. De Meldkamer werkt tevens nauw samen met de politie, ProRail, ziekenhuizen en het Centrum Seksueel Geweld. De meldkamer is 24 uur per dag en alle dagen van het jaar bereikbaar wat maakt dat je flexibel inzetbaar dient te zijn.

Over Multiline Meldkamerdiensten

Multiline is een landelijk werkende meldkamer met als focus de dienstverlening rond een overlijden. Onze klanten zijn voornamelijk uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen, uitvaartverzekeringsmaatschappijen, politie en justitie, en instellingen in de gezondheidszorg. Wij staan voor een professionele en serieuze behandeling van de binnenkomende gesprekken, accuraat en empathisch. Onze klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen.

De komende jaren staan in het teken van verdere professionalisering en in verregaande groei in bestaande en nieuwe marktsegmenten. Kortom een periode met veel uitdagingen en kansen waarin zowel de organisatie als jij de kans krijgt om te groeien en te ontwikkelen.

Multiline Meldkamerdiensten is onderdeel van de Zorg diensten Groep.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende baan in een informele, collegiale omgeving;
 • Een salaris tussen de € 1.935 en € 2.523 afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime baan;
 • De kans jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien tot supervisor.

Opleiding:

Om succesvol te worden als centralist volg je een opleiding van 4 weken. Tijdens de opleiding word je gekoppeld aan een collega-buddy die jou intensief begeleid om uiteindelijk als volwaardig collega mee te kunnen draaien. Van je buddy leer je alle ins in outs van het vak, processen en protocollen. Na 4 weken zal je zelfstandig meedraaien in het rooster, maar uiteraard is er ook dan nog voldoende ruimte voor vragen en/of uitleg. Heb jij je plek bij Multiline helemaal gevonden? En doe je je werk goed? Dan krijg je ook de kans om je verder te ontwikkelen binnen onze Meldkamer Postmortale Zorg. Deze richt zich op dienstverlening aan onder meer politie, ProRail, ziekenhuizen en het Centrum Seksueel Geweld.

Werktijden:

Je werkt gemiddeld 24 tot 32 uur per week. In drukke periodes kan het voorkomen dat je een werkweek van 40 uur maakt. Uiteraard is dat altijd in overleg met jouw eigen wensen en mogelijkheden. Multiline Meldkamerdiensten is 24 uur per dag 7 dagen per week open. Je werkt dus in de ochtend, middag, avond, nacht alle dagen van de week.

Jij:

 • Bent empathisch en positief ingesteld;
 • Hebt een vriendelijke en correcte telefoonstem;
 • Spreekt goed Nederlands en Engels en bij voorkeur een derde vreemde taal, zoals Frans of Arabisch;
 • Kunt onder druk snel en accuraat schakelen;
 • Bent collegiaal, integer en betrouwbaar;
 • Bent 24-32 uur per week flexibel inzetbaar voor dag-, avond- en nachtdiensten
 • Kunt binnen je proeftijd een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overhandigen

Klinkt goed?

Stuur dan je cv en motivatie naar Tessa Alblas, HR Adviseur e-mail: t.alblas@zdg.nl.