skip to Main Content

Vacature: (Tijdelijke) centralist bij Infinea

Ben jij een student of tijdelijk op zoek naar een baan? Voor onze meldkamer in Rijswijk zijn wij op zoek naar centralisten.

Wie zijn wij?

Infinea is een landelijk werkende meldkamer met als focus de dienstverlening rond een overlijden. Onze klanten zijn voornamelijk uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen, uitvaartverzekeringsmaatschappijen, politie en justitie, en instellingen in de gezondheidszorg. Wij staan voor een professionele behandeling van de binnenkomende gesprekken, accuraat en empathisch. Onze klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen.

Infinea is onderdeel van Zorg diensten Groep.

De functie:

Omdat onze meldkamer 24/7 bereikbaar is, wordt er in verschillende shifts gewerkt(ochtend, middag en in de nacht). Wij zijn op zoek naar flexibele krachten die ons team komen versterken tijdens de nachtdiensten en af en toe bijspringen tijdens de dagdiensten. Tijdens de nachtdiensten ben je altijd samen met een andere medewerker werkzaam.

Wat wij bieden:

  • een all-in salaris van € 11,36 per uur;
  • reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer (max. 23 km enkele reis)

Klinkt goed?

Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Tessa Alblas, HR Adviseur e-mail: t.alblas@zdg.nl. Of per telefoon: 06 28 74 93 24