Directiewisseling bij Zorg Diensten Groep

Geldermalsen – Ruim 30 jaar na de start van de activiteiten, zal Hans Heikoop, algemeen directeur en oprichter van Zorg Diensten Groep zijn functie overdragen aan huidig financieel directeur Danny van Rosmalen.

Oprichting

Op 1 juni 1990 is Hans Heikoop gestart met postmortale zorg, mortuariabeheer en een meldkamer onder de naam Cura Mortu Orum Mortuariabeheer (CMO). Mede door de snelle groei en nieuwe initiatieven ontwikkelen zich naast CMO snel andere werkmaatschappijen  In 2000 worden de werkmaatschappijen Post Mortem Facilities, Multiline Meldkamerdiensten, Docendo Opleidingen, Mortuarium Schiphol en uiteraard CMO gebundeld tot Zorg Diensten Groep (ZDG).

ADG dienstengroep

Na het jubileumsymposium ter ere van het 25-jarig bestaan van ZDG, werd bekend gemaakt dat de aandelen van Zorg Diensten Groep zijn overgedragen aan ADG Dienstengroep. Bij deze overdracht is door de directie van ADG gevraagd of Hans nog 4 jaar de functie van algemeen directeur van ZDG in wilde vullen. In de afgelopen vier jaar is ZDG gestimuleerd door en in nauwe samenwerking met ADG verder gegroeid met nieuwe initiatieven, zoals Het Moment ritueelbegeleiding en Infinea meldkamerdiensten.

Aftredend algemeen directeur en oprichter van ZDG Hans Heikoop

Overdracht

Met ingang van 1 januari 2021 is Danny van Rosmalen benoemd tot algemeen directeur van Zorg Diensten Groep. Hans Heikoop zal bij ADG dienstengroep en ZDG betrokken blijven als adviseur voor de nieuwe directie en als ‘branche ambassadeur’. Ook hoopt Hans actief te blijven binnen enkele bestuursfuncties, waaronder die van secretaris van de Vereniging van Mortuariumbeheerders (VMG) en de functie van deelprojectleider postmortale zorg bij het LTFO (Landelijk Team Forensische Opsporing).

Laatste woord:

“Ik wil u graag bedanken voor alles in de afgelopen 30 jaar. Voor de samenwerking, steun, kritiek, wijze lessen, collegialiteit en wat al niet meer. Met een enorme dosis enthousiasme en gesteund door fantastische collega’s, bevriende relaties, betrokken klanten uit de sectoren Gezondheidszorg, Uitvaartbranche, Politie en Overheid is Zorg Diensten Groep gegroeid tot een betrokken marktleider in het boeiende specialisme Postmortale zorg.  Ik ben daar oprecht dankbaar voor en wens ZDG, mijn opvolgers en collega’s in alle opzichten het allerbeste toe!

Het gaat u allen goed!”

Hans Heikoop