ZDG University

ZDG University is een initiatief van en voor de uitvaartbranche. We willen informeren, entertainen, kennis delen, nieuwe inzichten geven, netwerken en nog veel meer.

ZDG University is opgezet door professionals in de uitvaartbranche, voor professionals in de uitvaartbranche. We willen inspireren en informeren, interactie creëren, platformen bieden, kennis en kunde delen. Verbinding maken tussen de verschillende professionals binnen de uitvaartbranche, zogenoemde bruggen bouwen. Elkaar versterken, zodat we de branche naar een hoger niveau kunnen tillen.

Thema avonden

Vier keer per jaar organiseren we in Houten een live evenement. Hierbij nodigen wij sprekers uit die inspireren, informeren, vernieuwen of gewoon iets leuks vertellen over bepaalde onderwerpen. Dit kunnen onderwerpen zijn die met de branche te maken hebben, maar kunnen ook inzichten geven vanuit andere branches.

De thema avonden zullen alles behalve saai zijn. Geen ellenlange presentaties of het gevoel dat je in de schoolbanken zit, maar interactie, inzichten en vernieuwing.

Kosten

We vragen een kleine vergoeding voor deze avond van €25,-. Dit bedrag is inclusief een hapje en een drankje vooraf, het event en een drankje achteraf.