skip to Main Content

Zorg Diensten Groep

Bereikbaarheidsdiensten

Zorg Diensten Groep

Bereikbaarheidsdiensten

Infinea

Dé bereikbaarheidsdienst voor de uitvaartbranche

Infinea is de telefonische bereikbaarheidsdienst in de uitvaartbranche. Infinea ontzorgt organisaties met een persoonlijke en kwalitatieve benadering. U wilt uw werktijd en vrije tijd zonder zorgen kunnen benutten, zonder dat uw klanten hiervan hinder ondervinden. Dankzij een brede ervaring (sinds 1998) en betrokkenheid binnen de uitvaartbranche kan Infinea snel, direct en accuraat werken. De medewerkers weten als geen ander wat u en uw klant verwacht. Hierdoor zijn zij in staat elk telefoontje de mate van persoonlijkheid te geven die het verdient.

Uitvaartondernemers

Als uitvaartondernemer wilt u graag elk telefoongesprek opnemen. Toch is het lastig om altijd bereikbaar te zijn. U wordt op alle mogelijke momenten gebeld: Midden in de nacht als u ligt te slapen, laat in de middag als u boodschappen doet en in het weekend als u op een verjaardag bent, het is u vast al eens gebeurd. De specialisten van Infinea nemen al meer dan 30 jaar het telefoonverkeer waar voor uitvaartondernemers. Wij begrijpen dat elk telefoontje dat u krijgt cruciaal is en dat die telefoontjes met zorg, empathie en professionaliteit moeten worden afgehandeld. De specialisten van Infinea zijn in staat deze gesprekken met de juiste benadering te voeren.

Begraafplaatsen en crematoria

Begraafplaatsen en crematoria hebben dagelijks te maken met uitvaartondernemers en nabestaanden. Een goede bereikbaarheid is essentieel voor het inplannen van diensten en alle bijbehorende zaken die bij een dienst komen kijken. Infinea is gespecialiseerd in het aannemen van boekingen voor begraafplaatsen en crematoria. Wij hebben hiervoor het online boekingsplatform Infinea gebouwd.

Uitvaartbranche overig

De uitvaartbranche is veel breder dan enkel uitvaartondernemers, begraafplaatsen en crematoria. Wij bieden onze dienstverlening aan uitvaartverzekeraars, politie, ProRail, rouwvervoerders, overheid en de gezondheidszorg. Doordat we ons gespecialiseerd hebben in alle facetten van de uitvaartbranche, werken we met bekende en gecertificeerde partners. Ons team weet precies wie in te schakelen bij welke situatie. We ontzorgen u en uw organisatie met een persoonlijke en kwalitatieve benadering.

Laatste nieuws

Hans Heikoop over het effect van het coronavirus op Mortuarium Schiphol

In deze podcast gaat nu.nl in gesprek met Ibrahim Wijbenfa van de Stichting Islamitische Begrafeniswezen (SIB) en met onze directeur Hans Heikoop.
Lees het artikel

ZDG in het nieuws: Mortuarium Schiphol doet alles wat mogelijk is

"We hebben het in overleg met het ministerie van Binnenlandse Zaken technisch mogelijk gemaakt dat dat ook kan", vertelt Hans Heikoop. Hij is directeur van de Zorg Diensten Groep, waar het mortuarium op Schiphol onder valt.
Lees het artikel

Multiline wordt Infinea

Multiline bestaat 30 jaar. Sinds 1990 zorgt Multiline ervoor dat onze klanten 24 uur per dag bereikbaar zijn. Dat doet Multiline met mensen die de uitvaartbranche niet alleen goed kennen, maar er zelf vaak ook uit afkomstig zijn.
Lees het artikel

Onze merken

ZDG logo
FB
IN

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Zorg Diensten Groep b.v.
Koppelsedijk 10
4191 LC Geldermalsen
Postbus 335
4190 CH Geldermalsen

T: 0345 544 144
E: info@zdg.nl

Zorg Diensten Groep

Volg ons op social media:

Zorg Diensten Groep b.v.
Koppelsedijk 10
4191 LC Geldermalsen
Postbus 335
4190 CH Geldermalsen

T: 0345 544 144
E: info@zdg.nl

Aanmelden voor onze nieuwsbrief