Verhuizing naar Houten

Per 8 maart is ZDG verhuisd naar haar nieuwe locatie in Houten. Het nieuwe kantoor ligt in het kantoorpand New Central Houten, aan de Elzenkade 1-3, 3992 AD Houten. Met haar centrale ligging een unieke locatie en met de A27…

Lees meer

Multiline verhuist naar Rijswijk

In oktober 2019 verhuist Multiline naar de J.C. van Markenlaan 3 in Rijswijk. De nieuwe meldkamer voldoet helemaal aan de eisen van deze tijd en draagt bij aan de doelstelling om bereikbaar met precisie en persoonlijke benadering te verzorgen, nu…

Lees meer

Docendo neemt Het Moment over

In februari 2019 wordt Het Moment overgenomen door Docendo. Het Moment is een opleider in Ritueel Begeleiden. Door de overname heeft Docendo er twee nieuwe opleidingen bij: ritteel begeleiden rondom de dood en ritueel begeleiden bij leven.

Lees meer

25-jarig bestaan ZDG: Symposium

In 2015 bestaat ZDG officieel 25 jaar. Om dit met iedereen te vieren organiseert ZDG een symposium waar bijzondere sprekers hun verhalen delen. De postmortale zorg wordt hierdoor vanuit verschillende invalshoeken besproken!

Lees meer

Introductie PMF

Op de vierjaarlijkse Uitvaartbeurs van 2008 wordt PMF (Post Mortem Facilities) gepresenteerd. PMF zal zich gaan richting op het vakkundig en respectvol reinigen en desinfecteren van overlijdens- en ongevallocaties.

Lees meer

Verhuizing naar Geldermalsen

In 2005 verhuist het hoofdkantoor naar de nieuwe locatie aan de Koppelsedijk in Geldermalsen: het Lingehuis, het voormalige pand van Waterschap Lek en Linge (in 1950 door Koningin Juliana geopend). Hier krijgt met name Docendo meer ruimte voor de opleidingsactiviteiten.

Lees meer