skip to Main Content

Onze organisaties

Werkmaatschappijen van ZDG

ZDG bestaat niet zonder haar werkmaatschappijen. Onze werkmaatschappijen staan in het teken van ‘respect voor mensen’. Elke dag staan onze mensen om andere mensen te helpen, niet alleen, maar ook met al onze partners en klanten bouwen wij aan een mooie toekomst!

CMO

CMO staat voor ‘Cura Mortu Orum’. Vrij vertaald: ‘zorg voor de doden’. CMO is sinds 1990 gespecialiseerd in het complete pakket aan postmortale zorg: zowel de noodzakelijke (en wettelijk verplichte) zorg als de wenselijke zorg. CMO werkt voor ziekenhuizen, zorgcentra, uitvaartverzorgers, politie, justitie en gemeenten. In de filosofie van CMO is de laatste verzorging van een overledene van cruciaal belang voor een goede rouwverwerking van de nabestaanden

Bezoek CMO

PMF

Post Mortem Facilities (PMF) is een gespecialiseerde dienstverlener voor het vakkundig en respectvol reinigen en desinfecteren van overlijdens- en ongevalslocaties. PMF zorgt ervoor dat de overlijdenslocatie weer een vertrouwde en schone omgeving wordt voor nabestaanden en andere betrokkenen. PMF is 24/7 landelijk inzetbaar voor de reiniging van overlijdenslocaties en calamiteitenschoonmaak.

Bezoek PMF

Mortuarium Schiphol

Mortuarium Schiphol is gespecialiseerd in het repatriëren van overledenen. Dit geldt zowel voor mensen die overlijden in het buitenland als mensen die in Nederland overlijden, maar in een ander land begraven zullen worden. Dit alles met maar één doel: het verzorgen van respectvol transport. Door jarenlange ervaring en nauwe samenwerkingen met partijen over de grens is Mortuarium Schiphol in staat
 om dit snel en efficiënt te realiseren.

Bezoek MOS

PMR

Bij PMR verzorgen we rouwtransporten overal ter wereld, inclusief alle bijbehorende aspecten. Als uw dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Dan wilt u zich geen zorgen hoeven maken om de zaken die geregeld moeten worden om de uitvaart goed te laten verlopen. Zeker niet bij overlijden in het buitenland of als een overledene uit Nederland in het buitenland begraven wil worden.

Bezoek PMR

Docendo

Docendo is hét opleidingsinstituut voor professionals en starters in de uitvaart- en postmortale zorg. Sinds 2004 verzorgt Docendo basiscursussen en verdiepende opleidingen op het gebied van postmortale zorg en uitvaartzorg. Hiernaast biedt Docendo ook maatwerk trainingen die zowel in Geldermalsen als op de locatie van de opdrachtgever gegeven kunnen worden.

Bezoek Docendo

Het Moment

Het Moment is hét opleidingsinstituut voor professionals en starters in ‘ritueel begeleiden rondom de dood en bij leven’. Als ritueel begeleider rondom de dood begeleid je nabestaanden bij het afscheid van een dierbare. Als ritueel begeleider bij leven begeleid je mensen bij (grote) veranderingen. Je richt je op initiaties, relaties en werk.

Bezoek Het Moment

Infinea

Infinea verzorgt de telefonische bereikbaarheid in de uitvaartbranche. Infinea ontzorgt bedrijven met een persoonlijke en kwalitatieve benadering. Met 30 jaar ervaring in het verzorgen van telefonische bereikbaarheid voor bedrijven in de uitvaartbranche weten zij ook exact wat er gevraagd wordt in moeilijke situaties. Samen met partners en klanten zoals uitvaartondernemers en begraafplaatsen, maar ook politie, ProRail en verzekeraars proberen wij altijd de beste oplossing te vinden voor het bestaande probleem.

Bezoek Infinea

Samen zijn wij één team!

Samen zijn wij één team!

Laatste nieuws

Hans Heikoop over het effect van het coronavirus op Mortuarium Schiphol

In deze podcast gaat nu.nl in gesprek met Ibrahim Wijbenfa van de Stichting Islamitische Begrafeniswezen (SIB) en met onze directeur Hans Heikoop.
Lees het artikel

ZDG in het nieuws: Mortuarium Schiphol doet alles wat mogelijk is

"We hebben het in overleg met het ministerie van Binnenlandse Zaken technisch mogelijk gemaakt dat dat ook kan", vertelt Hans Heikoop. Hij is directeur van de Zorg Diensten Groep, waar het mortuarium op Schiphol onder valt.
Lees het artikel

Multiline wordt Infinea

Multiline bestaat 30 jaar. Sinds 1990 zorgt Multiline ervoor dat onze klanten 24 uur per dag bereikbaar zijn. Dat doet Multiline met mensen die de uitvaartbranche niet alleen goed kennen, maar er zelf vaak ook uit afkomstig zijn.
Lees het artikel

Onze merken

ZDG logo
FB
IN

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Zorg Diensten Groep b.v.
Koppelsedijk 10
4191 LC Geldermalsen
Postbus 335
4190 CH Geldermalsen

T: 0345 544 144
E: info@zdg.nl

Zorg Diensten Groep

Volg ons op social media:

Zorg Diensten Groep b.v.
Koppelsedijk 10
4191 LC Geldermalsen
Postbus 335
4190 CH Geldermalsen

T: 0345 544 144
E: info@zdg.nl

Aanmelden voor onze nieuwsbrief