skip to Main Content

Magazine Respect

Trots op ruim 25 jaar professionele dienstverlening
met respect voor mensen

Toen we 25 jaar geleden van start gingen met het avontuur dat nu zo mooi de Zorg Diensten Groep heet, hadden we een missie: de dienstverlening rond ‘het levenseinde’ naar het hoogste niveau brengen. Zorg rond het levenseinde is immers dé ZORG waarmee we respect kunnen tonen: aan de overledene en de nabestaanden, maar ook aan alle betrokken zorgprofessionals.

De dienstverlening rond het levenseinde heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. Bestaande disciplines werden steeds verder geprofessionaliseerd en nieuwe technieken en diensten werden ontwikkeld. ‘Postmortale zorg’ is daardoor nu breed erkend als een volwaardig en professioneel werkveld.

“Respect voor mensen: daar gaat het om”
Het vervult me met trots en dankbaarheid dat wij daarbij een bijzondere rol hebben mogen vervullen. We hebben diensten ontwikkeld, innovaties gelanceerd en mensen opgeleid. We hebben nieuwe doelgroepen bereikt, bijgedragen aan het professionaliseren van ons vak én ons motto ‘Respect voor mensen’ breed uitgedragen.

Ik grijp ons jubileum dan ook graag aan om alle collega’s (binnen én buiten onze organisatie) te bedanken. Want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat ons vak in beweging blijft. Met het streven naar perfectie ben je namelijk nooit klaar!

Een onmogelijk afscheid van een dierbare toch mogelijk te maken, blijft voor mij de ultieme uitdaging. Daarom spreek ik de wens uit dat ‘Respect voor mensen’ voor ons allen de belangrijkste drijfveer blijft!

Hans Heikoop
Algemeen directeur

 

Aanvragen magazine

Vul de onderstaande velden in en wij zenden u zo snel mogelijk het magazine Respect op!Laatste nieuws

Specialistische reiniging van mortuaria

Het reinigen van mortuaria is zeer specialistisch werk. PMF zal u ontzorgen door de hygiëne van uw mortuarium op zich te nemen.
Lees het artikel

Hans Heikoop over het effect van het coronavirus op Mortuarium Schiphol

In deze podcast gaat nu.nl in gesprek met Ibrahim Wijbenfa van de Stichting Islamitische Begrafeniswezen (SIB) en met onze directeur Hans Heikoop.
Lees het artikel

ZDG in het nieuws: Mortuarium Schiphol doet alles wat mogelijk is

"We hebben het in overleg met het ministerie van Binnenlandse Zaken technisch mogelijk gemaakt dat dat ook kan", vertelt Hans Heikoop. Hij is directeur van de Zorg Diensten Groep, waar het mortuarium op Schiphol onder valt.
Lees het artikel

Onze merken

ZDG logo
FB
IN

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Zorg Diensten Groep b.v.
Postbus 24098
3502 MB Utrecht

T: 0345 544 144
E: info@zdg.nl

Zorg Diensten Groep

Volg ons op social media:

Zorg Diensten Groep b.v.
Postbus 24098
3502 MB Utrecht

T: 0345 544 144
E: info@zdg.nl

Aanmelden voor onze nieuwsbrief