‘Ik vind heel veel dingen leuk, ik probeer veel dingen uit. En ZDG is echt een heel bijzonder bedrijf. Als ik kansen krijg, probeer ik ze in elk geval te grijpen. Wat ik echt leuk vind om te doen is het onderhouden van de websites, sociale media, maar ook communicatie, marketing etc. En dat gaat nu ook mijn focus worden voor de komende jaren.’

'Ik vind heel veel dingen leuk'Op 1 januari 2018 was het feest bij de Zorg Diensten Groep. Hendrien van de Geest was op die dag 25 jaar in dienst.

25 jaar
In januari 1993 begint zij haar loopbaan bij destijds nog CMO als verantwoordelijke voor de facturering en orderadministratie. Het kantoor bevindt zich dan nog in de kelder van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel. In 1995 verhuist CMO naar De Panoven in Geldermalsen en in 2012 verhuist de administratie binnen Geldermalsen naar de Koppelsedijk. En Hendrien verhuist mee.

Groei
In de loop der jaren maakt de Zorg Diensten Groep een flinke groei door. De werkzaamheden van Hendrien breiden zich uit, evenals haar functies.
Zo wordt zij o.a. managementassistente & kwaliteitscoördinator bij Cura Mortu Orum en communicatiemedewerker bij Zorg Diensten Groep. Zo ondersteunt zij haar collega’s die daadwerkelijk bezig zijn met de zorg aan overledenen.

Duizendpoot en vraagbaak
Met de groei van de digitale wereld en de opkomst van social media ontpopt Hendrien zich als een leergierige en enthousiaste duizendpoot. Zo onderhoudt zij nu voor Zorg Diensten Groep een flink aantal websites en een nog groter aantal social media-accounts. Maar ook marketing en marketingcommunicatie hebben haar belangstelling. En ook verzorgt ze nog steeds samen met haar collega’s de facturering.

Naast dit alles is Hendrien voor veel medewerkers ‘de vraagbaak’ en is zij een ‘mensenwerker’.

****************************

'Ik vind heel veel dingen leuk''Ik vind heel veel dingen leuk''Ik vind heel veel dingen leuk'Op 4 januari 2018 werd zij door haar collega’s in Geldermalsen in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke bijeenkomst met gebak, een toespraak en cadeau’s.