Het thema op 8 oktober jl. tijdens het symposium t.g.v. het 25-jarig bestaan van de Zorg Diensten Groep was ‘Kennis en kunde delen in de postmortale zorg’. In dat kader waren een aantal sprekers uitgenodigd.

Naderhand hebben diverse gasten verzocht om de hand-outs en/of beeldmateriaal van de diverse voordrachten. Met name is gevraagd naar de voordracht van generaal b.d. Van Uhm, Charles Lamens en prof. dr. Jos de Keijser.

Wellicht heeft u gezien dat generaal b.d. Van Uhm gebruik maakt van kaartjes met korte zinnen/steekwoorden, evenals Charles Lamens van de politie/LTFO dat deed. Daarom is het niet mogelijk om van deze sprekers de voordracht in tekst en/of hand-outs om te zetten.

We zijn blij dat de voordracht van prof. dr. Jos de Keijser wel aan u beschikbaar gesteld kan worden. Graag delen wij deze kennis en kunde uit deze voordracht via de onderstaande link.

ZDG symposium 8 oktober 2015 – presentatie Prof. J. de Keijser

Tijdens de voordracht van prof. dr. Jos de Keijser werd ook een indrukwekkend filmpje vertoond waarna verwezen wordt in de inhoud. De link naar dit filmpje is:

Susan is terug