Foto’s symposium Kennis en kunde delen in de postmortale zorg

Een terugblik – met foto’s – op 2015 is voor de Zorg Diensten Groep een terugblik op een memorabel jubileumjaar met als hoogtepunt het jubileumsymposium Kennis en kunde delen in de postmortale zorg. Op 8 oktober mochten wij 500 persoonlijke en bevriende relaties de hand schudden en verwelkomen bij dit bijzondere evenement ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van onze organisatie. Uw reacties over de locatie, de bijzondere sprekers en de fijne sfeer hebben wij bijzonder gewaardeerd.

Tijdens deze middag zijn er op diverse momenten foto’s gemaakt, van u als relatie, van onze sprekers en niet te vergeten van de overhandiging van de cheque aan het Fonds Slachtofferhulp. Die middag stond de saldoteller op € 12.000,-, maar inmiddels konden we dankzij spontane extra giften ruim € 14.000,- overmaken. Dit bedrag zal gebruikt worden voor het onderzoek van prof. dr. Jos de Keijser naar complexe rouw bij nabestaanden na rampen zoals die van de MH17.

We hopen dat u nog eens door de foto’s klikt en met net zoveel plezier en waardering terugdenkt aan deze mooie middag in Fort Voordorp als wij!

Tot slot wensen we u en allen die u dierbaar zijn, gezegende Kerstdagen en een in alle opzichten Gelukkig 2016 toe.

Hans Heikoop
Algemeen directeur

Bekijk hieronder de foto’s van het symposium