Specialistische reiniging van mortuaria

Het reinigen van de ruimte waar overledenen worden onderzocht of gekoeld is specialistisch werk. Speciale apparatuur en schoonmaakmiddelen zijn noodzakelijk om de gehele ruimte daadwerkelijk te reinigen en te desinfecteren. Om aan de strenge hygiëne-eisen te voldoen is grondige én regelmatige schoonmaak een vereiste. Aangezien een mortuarium aan hoge hygiëne-eisen moet voldoen, is kennis en kunde geëist. Post Mortem Facilities zal u vanaf heden ontzorgen door de hygiëne van uw mortuarium op zich te nemen.

Werkzaamheden

– Het grondig reinigen en desinfecteren van o.a.:
· De binnenzijde van de koeling (plafond + wanden)
· Rollerbanen
· Rails en toebehoren
· Koelplaten

– Het reinigen en onderhouden van o.a.:
· Buitenzijden van de koeling
· Vloeren

– Standaardcheck op de aanwezigheid van defecten of andere bijzonderheden, incl. terugkoppeling aan contactpersoon of afdelingsmanager.

– Aanvullende werkzaamheden op verzoek o.a.:
– Polish na reinigen buitenzijde
– Polish na reinigen binnenzijde

– Overige werkzaamheden op aanvraag

– Periodieke schoonmaak volgens rooster in overleg

– Periodieke controle volgens rooster in overleg

Over Post Mortem Facilities

Post Mortem Facilities (PMF) is specialist in het deskundig en respectvol reinigen en desinfecteren van overlijdens- en ongevalslocaties. PMF zorgt ervoor dat de locatie weer een schone omgeving wordt voor uw medewerkers en andere betrokkenen. PMF is 24/7 landelijk inzetbaar voor specialistische reiniging.

PMF wordt ingeschakeld na een ongeval, een suïcide of een natuurlijk overlijden met complicaties, waarbij de omgeving vervuild is geraakt. Kortom een locatie waarbij schoonmaken een specialistische aanpak vergt. Deze aanpak bestaat er uit dat geuren, bloed, lichaamsvocht en andere sporen vakkundig en zorgvuldig worden verwijderd.

Daarnaast kan PMF ook de ruimtes reinigen waar overledenen worden behandeld of gekoeld bewaard. Hierbij is van belang dat ook de schimmels die kunnen ontstaan in koele en vochtige ruimtes, grondig worden bestreden.

Na reiniging en desinfectie door PMF wordt uw locatie weer een schone en frisse omgeving waar uw medewerkers kunnen werken en andere betrokkenen ontvangen kunnen worden.

Bent u geïnteresseerd in deze dienstverlening?
Voor meer informatie kunt u ons altijd vrijblijvend bereiken op:
T (088) 0541 000
E info.pmf@zdg.nl