Nieuwe visuele identiteit voor ZDG

Met gepaste trots introduceren wij de nieuwe visuele identiteit van ZDG. Na maanden van bedenken en ontwikkelen, zullen vanaf heden alle uitingen de nieuwe identiteit bevatten. Een strak logo waar de losse elementen samen een geheel vormen om de werkmaatschappijen uit de groep uit te beelden.

Verandering
De afgelopen jaren heeft veel in het teken gestaan van veranderingen. Enkele nieuwe bedrijven werden aan de ZDG-familie toegevoegd, zoals Het Moment en De Helpende Hand, Docendo kreeg een volledige nieuw logo en nieuwe huisstijl en Multiline Meldkamerdiensten veranderde in zijn geheel en werd Infinea. Mede door deze groei en veranderingen kon een nieuwe visuele identiteit van ZDG niet uitblijven.

Verhuizing
De recente verhuizing naar Houten heeft ook een grote rol gespeeld. Na bijna 20 jaar is het hoofdkantoor per 8 maart 2021 verhuisd van Geldermalsen naar Houten. Deze nieuwe start heeft ons doen beseffen dat een nieuwe visuele identiteit nodig was en dat dit het ideale moment is om deze te presenteren.

Website
Met het nieuwe logo hebben we ook onze website een opfrisser gegeven. Met de implementatie van de nieuwe huisstijl past onze website weer helemaal in deze tijd. Maar we zijn er nog niet. Voor de komende periode staan er nog meer leuke dingen op de planning. Dus houd onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!