Aanstelling commercieel directeur bij ZDG

Houten, 9 april 2021 – Per 1 april 2021 is Pieter Koers gestart als Commercieel Directeur bij ZDG. Dit zal betekenen dat Pieter zich vooral bezig gaat houden met de commerciële aspecten van de verschillende werkmaatschappijen, alsmede met de marketing en innovatieve ideeën binnen ZDG. Naast Pieter bestaat de huidige directie van ZDG uit Algemeen Directeur Danny van Rosmalen.

Na het stoppen van Hans Heikoop als algemeen directeur en de opvolging door Danny van Rosmalen was er een gat ontstaan in de directie welke nu wordt gevuld door Pieter. Met zijn brede ervaring bij onder andere de Persgroep Nederland en het Witte Kruis is Pieter een mooie toevoeging voor ZDG.

Algemeen directeur Danny van Rosmalen is zeer verheugd met de aanstelling van Pieter Koers: “Door de groei die ZDG de afgelopen jaren aan het maken is, was een versterking van onze directie een noodzaak. Ik ben daarom erg blij dat we in de persoon van Pieter de juiste versterking hebben kunnen vinden en ik kijk uit naar de samenwerking.”

ZDG

ZDG is een innovatieve en respectvolle dienstverlener aan bedrijven en individuen die te maken kunnen krijgen met het ‘levenseinde’. Met de verschillende werkmaatschappijen willen we op elk vlak dat te maken heeft met het ‘levenseinde’ waarde kunnen toevoegen of creëren. Dit doen wij altijd op de respectvolle en professionele manier die de situatie vereist. Sinds 2016 is ZDG onderdeel van ADG dienstengroep.