Overname Post Mortem en De Helpende Hand

ZDG, met diverse werkmaatschappijen landelijk actief als specialist rondom het levenseinde, neemt per 31 maart 2021 logistiek dienstverlener Post Mortem en personele dienstverlener De Helpende Hand over. Beide bedrijven zullen onder hun eigen naam blijven werken. De overname heeft geen gevolgen voor medewerkers.

Post Mortem is logistieke dienstverlener in de uitvaartsector en gespecialiseerd in het overbrengen, verzorgen en opbaren van overledenen. Het bedrijf, dat actief is in Zuid-Holland, heeft vier vestigingen en 65 medewerkers.
De Helpende Hand, dat landelijk actief is maar met name in de Randstad en in midden- en Zuid Nederland, is een full service personele dienstverlener op het gebied van het flexibel inzetten van dragers, uitvaartverzorger/uitvaartleiders en overig uitvaartpersoneel.

Professionaliteit en kwaliteit

Danny van Rosmalen, algemeen directeur van ZDG: “We werken al langer samen en zijn zeer onder de indruk geraakt van de mate van professionaliteit van beide bedrijven en onze gedeelde visie op kwaliteit van dienstverlening. En dat is belangrijk, want in onze branche draait alles om mensenwerk, korte lijnen en optimale samenwerking. Bij Post Mortem en de Helpende Hand weten ze dat als geen ander. Door de overname zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een nog completer pakket aan diensten aan te bieden.”

Sterke verwantschap

Lenno Jol en Jan Busscher, directeur van respectievelijk Post Mortem en De Helpende Hand: “Wij werken al jaren met ZDG. De beslissing om met overname in te stemmen is gestoeld op de sterke verwantschap tussen de bedrijven en dan vooral in het streven naar de hoogste kwaliteit. We zijn ervan overtuigd dat ZDG de continuïteit van Post Mortem en De Helpende Hand, vooral ook met het oog op onze medewerkers, waarborgt.”