ZDG is verhuisd

8 maart jl. is ZDG verhuisd naar haar nieuwe locatie in Houten. Het nieuwe kantoor ligt in het kantoorpand New Central Houten, aan de Elzenkade 1-3, 3992 AD Houten. Met haar centrale ligging een unieke locatie en met de A27 naast de deur heel goed bereikbaar.

Historisch Lingehuis

Na bijna 20 jaar neemt ZDG afscheid van het ouderlijk huis, het kantoor waar men in 20 jaar tijd veel ontwikkelingen heeft meegemaakt. Het Lingehuis, zoals het oude kantoor heet, staat voor ons symbool voor de groei die wij hebben meegemaakt de afgelopen jaren. Met name de afgelopen vijf jaar is bij  ZDG veel veranderd. Meer personeel, verregaande digitalisatie, een groei in het aantal werkmaatschappijen, een nieuwe algemeen directeur zijn hier maar een paar voorbeelden van. We kunnen wel zeggen dat we ons ouderlijk huis zijn ontgroeid en het nu tijd is voor een groter en moderner pand.

New Central Houten

Ons nieuwe kantoor ligt middenin het land. Het is gevestigd in het kantoorpand New Central Houten, gevestigd aan de A27. Het pand geeft ons de ruimte om meer flexibelere en modernere werkplekken te realiseren. Dit pand heeft ook als voordeel dat alles op één verdieping gevestigd is. Hierdoor hebben we een mooie open ruimte kunnen creëren met voldoende plek om te werken, te vergaderen en te ontspannen.

Docendo Opleidingen

Omdat wij met Docendo opleidingen aanbieden die wij graag inpandig willen aanbieden, was het noodzakelijk dat er hiervoor voldoende ruimte aanwezig was. In ons nieuwe kantoorpand hebben wij drie uitstekende klaslokalen en een aantal break-out ruimtes kunnen realiseren die beide vele male groter zijn dan die wij in Geldermalsen tot onze beschikking hadden. Ook zijn deze lokalen voorzien van alle moderne technieken om zowel online les te kunnen geven als de lessen op te kunnen nemen.

Het lingehuis, bijna 20 jaar het onderkomen van ZDG

New Central Houten, het nieuwe, moderne onderkomen

“We zijn lange tijd op zoek geweest naar een mooie locatie die voldeed aan onze wensen. Hierbij hebben wij niet alleen rekening gehouden met de ruimte die nodig is voor ons personeel, maar ook met de ruimte voor onze studenten en cursisten. Met New Central Houten hebben wij de perfecte samenstelling van ruimte, locatie en voorzieningen gevonden.” Vertelt een trotse Danny van Rosmalen, algemeen directeur van ZDG.