ZDG behaalt Great Place To Work™-certificering

ZDG, partner in de uitvaartzorg, is verheugd aan te kondigen dat het de Great Place To Work® certificering heeft behaald, een wereldwijd erkende organisatie die vertrouwen, trots en plezier in organisaties meet. Deze certificering erkent ZDG als een geweldige plek om te werken en bevestigt het succes van de unieke cultuur binnen de organisatie.

Great Place To Work Nederland gebruikt de Trust Index™, een medewerkersonderzoek, om vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te meten. Organisaties die een score van minimaal 70% behalen op de Trust Index ontvangen de titel Great Place To Work-Certified. Deze certificering is een jaar geldig en wordt toegekend aan organisaties die uitblinken in het creëren van een cultuur van vertrouwen en betrokkenheid.

ZDG is trots op de certificering en ziet het als erkenning voor de inzet en toewijding van het gehele team. De organisatie gelooft dat een positieve en ondersteunende werkomgeving essentieel is voor het leveren van hoogwaardige diensten in de uitvaartzorg. “We zijn ontzettend trots op het behalen van de Great Place To Work-certificering. Het is een bevestiging van de cultuur die we bij ZDG hebben gecreëerd, waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. We geloven dat dit de basis vormt voor ons succes en ons vermogen om elke dag het verschil te maken in het leven van mensen die met de dood worden geconfronteerd”, aldus Danny van Rosmalen, Algemeen Directeur ZDG.

René Brouwers, algemeen directeur van Great Place To Work Nederland, benadrukt het belang van goed werkgeverschap en de relatie tussen een positieve werkcultuur en betere prestaties. Hij zegt: “Organisaties met een cultuur van vertrouwen, trots en plezier presteren beter. Het behalen van de Great Place To Work-certificering is een prestatie om trots op te zijn en verdient aandacht.”

Great Place To Work helpt organisaties wereldwijd bij het creëren van een cultuur waarin vertrouwen centraal staat. Met ruim 30 jaar ervaring en actief in 60 verschillende landen, gelooft Great Place To Work dat vertrouwen de basis vormt voor betere individuele prestaties, teamprestaties en bedrijfsresultaten.

ZDG blijft zich inzetten om een geweldige werkomgeving te bieden voor al haar medewerkers. Door voortdurend te investeren in een cultuur van vertrouwen, trots en plezier, streeft ZDG naar een werkplek waar iedereen zich op hun plek voelt.