‘Nabestaanden hoeven niet alleen de drempel over’calamiteitenschoonmaak

calamiteitenschoonmaakU bent samen met de nabestaanden de uitvaart aan het regelen en plannen, maar de nabestaanden hebben er hun hoofd niet bij. Het huis waar hun dierbare overledene is gevonden, is niet te betreden en ze maken zich zorgen over hoe dat nu moet. Kunnen ze het huis wel in? Wie gaat er schoonmaken?calamiteitenschoonmaak

Wist u dat u de nabestaanden voor calamiteitenschoonmaak dan kunt doorverwijzen naar Post-Mortem Facilities?

De specialisten van Post-Mortem Facilities zorgen er voor dat een woning discreet gereinigd wordt. Onze specialisten werken snel en efficiënt, maar hebben ook aandacht voor de emoties van de nabestaanden. Indien gewenst begeleiden zij de nabestaanden bij het betreden van de woning.

Post-Mortem Facilities is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar op het nummer088 0541 000.

Wilt u meer weten over Post-Mortem Facilities? Bezoek de UitvaartVakbeurs 2016. Gratis toegangskaarten reserveert u hier.

*************************

UitvaartVakbeurs 2016: ‘Fit naar de toekomst’

Ruim 250 toeleveranciers uit de uitvaartbranche (waaronder Cura Mortu Orum mortuariabeheer b.v.) heten u van harte welkom bij de Uitvaart Vakbeurs 2016!
De Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) initieert in 2016 weer deze vierjaarlijkse vakbeurs voor de gehele uitvaartbranche.
Het centrale thema van deze editie is ‘Fit naar de Toekomst’.

Doel van de Uitvaart Vakbeurs is om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen. “Voor een succesvolle beurs is het in elk geval van groot belang dat er voor bezoekers een breed aanbod is en dat deelname voor zoveel mogelijk exposanten financieel bereikbaar is,” stelt VTU-voorzitter Peter van Wijk. “Niet alleen voor bezoekers en exposanten uit eigen land, maar zeker ook internationaal.”

Aanvullende beursinformatie

Achtergrondinformatie Uitvaart Vakbeurs 2016

De Uitvaart Vakbeurs 2016 is een initiatief van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU). Sinds 1993 is de VTU dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria.

De organisatie ligt bij Evenementenhal Gorinchem. Dit evenement- en beurshuis opende haar deuren in 2005. Het complex – met vierduizend gratis parkeerplaatsen – is uitstekend bereikbaar en ligt zeer centraal, direct naast de snelweg A-15.