Dam tot Damloop: steun Kim!
Onze collega Kim Katsman loopt samen met haar collega Jacco van de Wetering op 17 september de Dam tot Damloop, voor het team van Fonds Slachtofferhulp. Kim steunt het Fonds Slachtofferhulp door geld bijeen te brengen. Uw steun is daarbij onontbeerlijk.

Kim over haar deelname:
‘In mijn werk als overledenenverzorgster zie ik dagelijks hoe belangrijk een goede rouwverwerking kan zijn. Zeker ook als het gaat om een traumatisch verlies. Fonds Slachtofferhulp biedt nabestaanden passende zorg om een traumatisch verlies draagbaar te maken.  Ik loop als medewerkster van de Zorg Diensten Groep mee voor Fonds Slachtofferhulp en doe dit samen met een collega. Wij kunnen jullie steun zeker gebruiken!!’

Hoe doneren?
Doneren kunt u via de speciale pagina die Kim heeft aangemaakt op Why Donate?  Steunt u haar en het Fonds Slachtofferhulp!

Dam tot DamloopDam tot Damloop: steun Kim!
De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Aangemoedigd door duizenden toeschouwers en tientallen muzikale acts langs het parcours kun je genieten van de ongeëvenaarde Dam tot Damsfeer. Individueel of in een Businessloop. Ook in 2017 is de Dam tot Damloop weer een loopfeest voor iedereen!

Het Fonds Slachtofferhulp loopt elk jaar met een enthousiast team de Dam tot Damloop.

Zorg Diensten Groep is Sponsoring Member
Alle aspecten van de dienstverlening van de Zorg Diensten Groep hebben raakvlakken met het Fonds, en daarom is ZDG sinds tijdens het jubileumcongres in oktober 2015 voor de periode van drie jaar Sponsoring Member van het Fonds Slachtofferhulp geworden.