Zorg Diensten Groep heeft op dinsdag 1 oktober voor het eerst meegedaan aan het Nationaal Integratiediner. Afgelopen dagen heeft iedereen hard gewerkt in de keuken om iets lekkers op tafel te kunnen zetten. Iedere werknemer heeft een gerecht gemaakt uit de omgeving waar ze zijn opgegroeid of waar ze mooie herinneringen aan hebben. Een super gezellige, leerzame, maar vooral lekker lunch!

Nationaal Integratiediner

Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van schoonmaakbedrijf Asito. Asito heeft meer dan 100 verschillende nationaliteiten in dienst en om al deze nationaliteiten nader tot elkaar te laten komen bedacht Asito in 2011 het Nationaal Integratiediner.  Zoals zij zelf als motto geven:

“het verbinden van mensen +  het vieren van verschillen = het benutten van kansen.”

Zoals op de foto’s onderaan dit bericht te zien is waren er heel veel verschillende lekkere gerechten. Warme gerechten zoals nasi en zuurkoolsoep, maar ook lekkere salades en vele zoete hapjes. Een zeer geslaagde lunch!

Jubileum!

Niet alleen het Nationaal Integratiediner was een feest, dit moment werd meteen aangegrepen om een collega in het zonnetje te zetten. Cato de Haan is namelijk vandaag 12,5 jaar in dienst!

Jubileum!

Niet alleen het Nationaal Integratiediner was een feest, dit moment werd meteen aangegrepen om een collega in het zonnetje te zetten. Cato de Haan is namelijk vandaag 12,5 jaar in dienst!